Mijn SmartCuisine dreamteam


Mijn keukenbrigade bestond vroeger uit individuen met eigen ambachtelijke specialismen. Ik had een uitstekende souschef, innovatieve chefs de partie, vakkundige koks en leergierige jonge koks. Het waren allen vakkundige, hardwerkende, gepassioneerde teamplayers. Alleen met zo’n droombrigade kun je de culinaire top bereiken.
Mijn SmartCuisine dreamteam is op dezelfde manier samengesteld. Dit team bestaat uit twee groepen professionele, betrokken mensen. De culinaire groep bestaat uit ambachtelijk opgeleide vakmensen, die de passie voor het koken vertalen naar concrete gegevens. De tweede groep, hoogopgeleide technici, vertalen de culinaire gegevens naar praktische, eenvoudig te bedienen, mobiele softwaretools die culinaire dromen waarmaken.

Ik spreek bij voorkeur niet van medewerkers, maar van samenwerkers. Want topprestaties bereiken we alleen als we samenwerken. Tevredenheid en plezier in het eigen werk zijn dan ook essentiële ingrediënten, zowel in de culinaire als de technische wereld. Dankzij deze positieve instelling kunnen wij onze klanten, koks en ondernemers, baanbrekende oplossingen bieden. Ons dreamteam kent nog een zeer belangrijke aanvulling: specialisten op het gebied van subsidies en financiële, juridische en bedrijfskundige zaken. Graag nodig ik je uit om samen met mijn dreamteam het culinaire proces in de nabije toekomst beter beheersbaar te maken.

Anton Dijk
SVH Meesterkok
Richard Klaver
Richard Klaver
Softwareontwikkelaar

Richard programmeert en lacht graag. Liefst tegelijk. Want humor maakt dat je probleemoplossend kunt denken: geheel volgens de formule van SmartCuisine B.V. Met een lach en een klik lost hij bugs zo op, verbetert hij onze tools en implementeert hij nieuwe functionaliteiten. Maar daar stopt de pret niet. Ook thuis vermaakt hij zich met het programmeren, maar dan van computerspellen. Deze speelt hij het liefst ook zelf uit. Vissen doet hij trouwens ook graag, hoewel zijn ‘targets’ daar iets minder om kunnen lachen.

Favoriete gerecht: kaasfondue met bospaddenstoelen
Favoriete ingrediënt: knoflook

Liesbeth Kraaijveld
Drs. Liesbeth Kraaijveld
Directeur/eigenaar
Innovencio

Onze ‘long way to the top’ is korter gemaakt dankzij Liesbeths passie voor innovatieve bedrijven. Sterker nog: met steun van haar adviesbureau zullen we niet alleen de top bereiken, maar zelfs bergen kunnen verzetten! Liesbeth was al snel overtuigd: “SmartCuisine is in de top 5 geëindigd van innovatieve bedrijven in de sector Agri & Food. Een enorm knappe prestatie voor zo’n jong bedrijf!” En als er even niet door iemand gepresteerd hoeft te worden? Dan eet, leest en schildert Liesbeth ook met passie!

Favoriete gerecht: moeders draadjesvlees met boontjes en lofsalade

Christel van den Reek
Mr. Christel van den Reek
Advocaat

Christel is partner bij MARK Advocaten en is als extern advocaat betrokken bij SmartCuisine. Haar specialisaties zijn ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht. Daarbij hoort het geven van onafhankelijk advies en het opstellen van duidelijke afspraken. Als een echte ‘waakhond’ beschermt zij zo de rechten omtrent onze diensten en producten: “Want wat prachtig is, verdient ook bijzondere aandacht.” Waakhond? Ja. Maar geen hondenleven, hoor! In haar vrije tijd ontspant zij zich namelijk met lezen, hockeyen en het bezoeken van verre, exotische plaatsen.

Favoriete gerecht: gevulde kalfsrollade van moeder

Anton Dijk
Anton Dijk
Founder en SVH Meesterkok

Visualiseer de ideale situatie in de keuken en maak deze waar. Met deze gedachte staat Anton dagelijks op. En met de kreet “Koken is simpel, maar niet gemakkelijk!” ontstond SmartCuisine. Ondernemers en koks worden nu zelf bediend met handige adviezen, software en technieken die hen helpen hun passie voor hun vak te behouden én tegelijkertijd winst te maken. Zoals het hoort, meent Anton: “Want ondernemend koken is nu eenmaal een kunst!”

Favoriete gerecht: gegrilde coquilles Saint-Jacques met een beurre blanc met saffraan en kaviaar
Favoriete ingrediënt: saffraan

Mariëlle van Gils
Drs. Mariëlle van Gils
Culinair analist

Mariëlle is graag in de keuken te vinden om te bepalen of die wel ‘slim’ is, genoeg winst oplevert en de gasten tevreden kan houden. Want de kracht van SmartCuisine zit hem in het innovatief ondersteunen van het creatieve culinaire vlak, vindt ze. Na het werk staat ze thuis weer in de keuken, lekker koken en nieuwe recepten onderzoeken en uitproberen is dat wat zij het liefste doet. En hoe blijft ze ‘keukenfit’? Door tussendoor ook eens flink te sporten!

Favoriete ingrediënt: coquille

Ruben der Kinderen
Ruben der Kinderen
UX (UserExperience)-ontwerper

Ruben zorgt voor de vormgeving en het gebruiksgemak van de software van SmartCuisine. Twee linkerhanden heeft hij zeker niet, want illustreren en meubels maken doet Ruben net zo graag als ontwerpen. Verder pendelt deze grafische duizendpoot tussen ons kantoor en zijn eigen kantoren in Geldermalsen of Berlijn. Bijna letterlijk tussen de bedrijven door vindt hij ook nog tijd voor spannende ontspanning, zoals een intensieve outdoor-activiteit. Of met dansen: latin, ballroom en de Argentijnse tango. Kortom, Ruben is handig met zijn handjes én voetjes!

Paul Schepers
Ir. Paul Schepers
Technisch en Operationeel Manager

Paul houdt dagelijks toezicht op de lopende projecten bij SmartCuisine. Dankzij hem weten alle werknemers waar de klanten behoefte aan hebben. “We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om culinaire en technische kennis te vertalen naar een praktisch systeem voor de zorg, horeca en de individuele kok!” Dat dit ook regelmatig lukt, kan men aan triomferend klinkend trompetgeschal horen, want Paul speelt dit instrument heel graag. In maar liefst vijf bands!

Favoriete gerecht: zalm

Sluiten
U bent aangemeld voor de SmartCuisine nieuwsbrief.
Sluiten