Partners


Hier wordt geïnvesteerd in
uw toekomst!

Sligro wil mensen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Daar doen we elke dag onze best voor. We zijn een klantgerichte organisatie met 50 regionale zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorggroothandels en 2 sterke franchiseformules. We bieden onze klanten een scherp geprijsd assortiment van ruim 75.000 artikelen.

MaitreChefs is gespecialiseerd in het uitzenden van vakbekwame Chefs en koks voor tijdelijke of langdurige opdrachten. De uitzendkrachten van MaitreChefs onderscheiden zich door hun vaktechnische kennis, flexibiliteit en enthousiasme. Door hun jarenlange ervaring is een ieder breed inzetbaar en heeft aan een half woord genoeg om zich aan te passen in iedere keuken.

Samenwerken, verbinden en innoveren staan centraal bij Horeca Innovatie Groep. Wij adviseren over horecaconcepten en professionele grootkeukenapparatuur, zorgen daarbij voor een snelle en servicegerichte levering en bieden een uitgebreid assortiment aan met efficiënte oplossingen voor iedere keuken en werkruimte. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve merken, zoals Josper, Eloma, Southbend en Perfect Fry. Ons team beschikt over een uitzonderlijke passie en gespecialiseerde kennis en denkt altijd in oplossingen op maat.

Electrolux is wereldwijd toonaangevend op het gebied van apparatuur voor huishoudelijk en professioneel gebruik. Electrolux richt zich op innovatieve apparaten die zorgvuldig zijn ontwikkeld op basis van diepgaand onderzoek naar de wensen en eisen van de gebruikers.

Unilever Food Solutions helpt chef-koks wereldwijd met het bereiden van smakelijke, voedzame maaltijden, zodat hun klanten blijven terugkomen. We maken ingrediënten die belangrijke tijdwinst opleveren in de keuken, zonder in te boeten aan smaak of geur. En zorgen constant voor nieuwe ideeën en inspiratie voor een fris en verrassend menu. ...

We hebben verstand van voeding

We zijn al sinds 1880 actief in de voedingssector, en dit met sommige van 's werelds bekendste merken: Knorr, Hellmann’s, Lipton en nog vele andere. We werken nauw samen met grote en kleine bedrijven, van zelfstandige restaurants tot hotelketens en cateringbedrijven, in 74 landen.

Voor chef-koks door chef-koks

Unilever begrijpt de consument. We gebruiken deze kennis om chef-koks en cateringbedrijven op de hoogte te houden van de veranderingen in smaak bij het publiek. Samen met ons team hoogopgeleide chef-koks en voedingsdeskundigen helpen we onze klanten om het juiste evenwicht te vinden tussen smakelijke en voedzame maaltijden die steeds voldoen aan dezelfde hoge normen. Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid reizen keukenideeën de wereld rond.

Groeien voor de toekomst

We stellen alles in het werk om gezonde en voedzame maaltijden op tafel te brengen, maar zijn ook bezorgd om de gevolgen voor de planeet. Duurzame ingrediënten en verpakkingen gebruiken, minder afval produceren en minder energie verbruiken, het maakt allemaal deel uit van onze milieubewuste manier van zakendoen.

Global-e ICT Solutions biedt advies en ondersteuning met betrekking tot de technische verbindingen van SmartCuisine. Zij denkt mee over onze infrastructuur en test onze performance, zodat onze bedrijfsprocessen zo soepel mogelijk verlopen.

MARK Advocaten staat SmartCuisine bij met onafhankelijk juridisch advies over de structuur van de onderneming, de samenwerkingsverbanden en het opstellen van contracten. Mr. C. van den Reek is partner bij MARK Advocaten. Zij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Innovencio verstrekt subsidie-advies aan bedrijven met innovatieve ideeën. Dit gebeurt op basis van ‘no cure, no pay’. Daarnaast helpt Innovencio bij het aanvragen van subsidiegelden. Directeur L. Kraaijveld en haar team helpen ons bedrijf bewust te worden van onze positie binnen de sector Agri & Food.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de subsidieregeling MKB Innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

Sluiten
U bent aangemeld voor de SmartCuisine nieuwsbrief.
Sluiten