SmartCuisine Horeca

Jouw partner in culinaire intelligentie

SmartCuisine Horeca

Jouw partner in culinaire intelligentie

Koken is simpel, maar niet eenvoudig. In een professionele keuken wil je snel en smaakvol koken. Tegelijkertijd wil je zo veel mogelijk rendement uit je gerechten halen en dan het liefst met zo min mogelijk administratie. Met SmartCuisine kun je al deze doelen in één keer behalen.

SmartCuisine Horeca is een uniek softwaresysteem dat alle processen in de keuken nauwkeurig registreert en analyseert. Het systeem gebruikt recepten om de berekeningen te kunnen maken, omdat ze alle informatie leveren over ingrediënten, benodigdheden, bereidingen, leveringen en alle daarbij behorende calculaties.

Voor je aan de slag gaat met SmartCuisine Horeca moet je eerst je recepten registreren, want zonder recepten kun je niets beginnen. Doe dit in ons gratis digitale receptenboek! Dankzij SmartCuisine Horeca zal je straks op elk gewenst moment informatie kunnen opvragen over de kosten en de verdiensten van jouw keuken. Deze kennis gebruik je dan voor het aansturen en beheren van de keukenprocessen om de gewenste brutomarge en culinaire kwaliteit te behalen: dit is culinaire intelligentie in optima forma!

Eenvoudig menukaarten opstellen


Eenvoudig dienstroosters maken


Snel MEP-lijsten en bestellijsten aanmaken


Snelle kostprijsberekening


Menu-engineering


Stap-voor-stap keukeninstructies


Minder registratietijd- en kosten


En nog veel meer!


Sluiten
U bent aangemeld voor de SmartCuisine nieuwsbrief.
Sluiten